Sunday, October 25, 2015

Porgandikeeks

Maitsev ja mahlane keeks, mis seistes veelgi paremaks muutub.



6 keskmist porgandit
100 g rosinaid
1 väike purk ananssitükke
2 dl kookoshelbeid
5 muna
2,5 dl suhkrut
4 dl jahu
3 tl küpsetuspulbrit
1 tl soola
2 tl kaneeli
2 tl vanillsuhkrut
2 dl heamaitselist õli

Riivi porgand. Mõõda kõik koostisosad kaussi ja sega tainaks kokku. Vala tainas rasvainega määritud ja jahuga ülepuistatud keeksi- või koogivormi ning küpseta eelsoojendatud 175kraadises ahjus umbes tund aega. Lase keeksil veidike jahtuda ja kummuta vormist välja. Säilib toatemperatuuril.
Kokku saab sellest kogusest 16 lõiku.

Allikas Pereköök aprill 2015

No comments:

Post a Comment