See on üks kergesti valmiv porgandikook. Olen oma elus mitmeid variante proovinud. Seekordne versioon pärineb nami-nami kodulehelt mahe porgandikook toorjuustuglasuuriga nimetuse alt. Minu versioonil on teistmoodi glasuur.
Vajad:
2 muna
2 dl suhkrut
1 tl vanillsuhkrut
100 grammi sulatatud võid
3 dl kokkusurutult riivitud porgandit
2 dl nisujahu
2 tl küpsetuspulbrit
1 tl kaneeli
Kolpi muna suhkruga vahuks. Lisa riivitud porgandid, sulavõi ja omavahel segatud kuivained.
Määri 24cm koogivorm võiga ja raputa üle jahuga.
Kalla tainas vormi ja küpseta 20-25 minutit. Proovi tikuga, kas kook on valmis ja tõsta välja jahtuma.
Glasuur:
100 gr toasooja toorjuustu
1,5 dl tuhksukrut
1 spl vanillsihkrut
Sega glasuuri ained omavahel ja kata jahtunud kook.
No comments:
Post a Comment